4H-kerhot

Tervetuloa Utajärven nuoriso- ja liikuntatoimen, 4H-yhdistyksen ja seurakunnan yhdessä järjestämään aktiiviseen kerhotoimintaan.


Kerhot ovat suunnattu pääsääntöisesti 6-18 vuotiaille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, leipominen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen sekä kansainvälisyys. Kerhokerta kestää 1 - 1,5 tuntia ja kokoontuu säännöllisesti 1 viikon välein. Meidän idearikkaat nuoret ovat käyneet kerhonohjaaja-koulutuksen. Keväällä teemme yhteisen retken kerholaisten valitsemaan paikkaan.

4H-järjestö on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka toiminta perustuu jäsenyyteen. Teemme tätä arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa. Yhdistysten valtionapurahat ovat täysin riippuvaisia yhdistyksen jäsenmäärästä. Toisin sanoen mitä enemmän jäseniä, sitä aktiivisempaa toimintaa pystymme järjestämään

Jäsenmaksuista saadut tuotot käytämme lapsiin ja nuoriin suunnattuun, monipuoliseen toimintaan. 

Jäsenyyteen kuuluu myös tapaturmavakuutus, niin kerhoissa, kerhomatkoilla kuin muissakin 4H tapahtumissa. 

Lisätietoja jäsenyydestä JÄSENEKSI SIVUILTAMME

Mikäli et halua liittyä jäseneksi, on kerhomaksu on 35€/vuosi/lapsi. Kerhomaksu maksetaan 4H-yhdistyksen tilille FI16 5490 0720 1845 36, viestiin lapsen nimi ja kerhomaksu.

4H:n kerhoissa tietoja ja taitoja opitaan itse tekemällä. Mottomme onkin:"Tekemällä oppii parhaiten".


YHTEISTYÖSSÄ 4H:N KANSSA.
Kerhotoimintaa rahoittaa LC Utajärven avustus