Kannatusjäsenyys

Hyvä 4H-toiminnan ystävä ja yhteistyökumppani


4H antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa tekemällä oppien. Luomme harrastuksen kautta turvallisen ja vastuullisen polun aktiiviseen ja kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen.


Me Utajärven 4H-yhdistyksessä tarjoamme paikkakunnan lapsille ja nuorille elämyksiä ja monipuolista toimintaa valtakunnallisen ”Kolme askelta työelämään” toimintamallin mukaisesti. 4H-kerhoissa lapset oppivat arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. Leirit, kilpailut ja kouluyhteistyö tarjoavat lisää mahdollisuuksia ryhmässä toimimiseen ja oppimiseen. 4H-yhdistyksen kautta 13 vuotta täyttäneet nuoret saavat usein myös ensimmäisen työkokemuksen kerhonohjaajana, 4H-työpalvelun työntekijänä, kesätyöllistämisen kautta tai 4H-yrittäjänä. Toimintamme ytimessä ovat lapset ja nuoret. He ovat syy, miksi 4H-järjestö on olemassa.


Haluatko tukea Utajärven 4H-yhdistyksen lapsille ja nuorille tarjoamaa harrastus- ja työllistämistoimintaa? Voit tehdä sen liittymällä kannatusjäseneksi ja maksamalla 100 euron suuruisen kannatusjäsenmaksun. Halutessasi voit valita isommankin tukisumman. Laskutamme sinua haluamallasi summalla. 

Sydämelliset kiitokset tuestasi! 

Kannattajajäseneksi voi liittyä lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen utajarvi@4h.fi tai ao.lomakkeen kautta.

Annetaan lapsille ja nuorille parhaat mahdolliset lähtökohdat hyvään elämään ja aktiiviseksi kansalaiseksi kasvamiseen – yhdessä.

Tuesta ja yhteistyöstä kiittäen,

Utajärven 4H-yhdistys

Kannatusjäsenmaksusi voit maksaa myös suoraan Utajärven 4H-yhdistyksen tilille:

FI16 5490 0720 1845 36

Laita viestikenttään: KANNATUSJÄSEN nimi/yritys/yhdistys, yhteystiedot