Nuorten kesätöiden muistilista

4H-yhdistyksen yhteystiedot:  

Raili Kokko p.0400-945 207, s-posti: utajarvi@4h.fi

Työnhaku, työsopimus ja verokortti:

Hakulomake aukeaa 1.3.2023 4H:n nettisivulle ja päättyy 3.4.2023

· Kesätyöpaikkatiedot ilmoitetaan tekstiviestillä/whatsapilla toukokuussa

· Työsopimusten allekirjoitus sopimuksen mukaan 4H-toimistolla. Seuraa 4H:n nettisivuja: www.utajarvi.4h.fi 

· Jos et ole vielä saanut verokorttia, pyydä vanhempiasi tilaamaan se verohallinnon palvelunumerosta 029 497 000 (lisätietoa vero.fi-sivulta)

· Toimita verokortti/kopio mielellään jo työsopimuksen teon yhteydessä tai viimeistään, kun aloitat työt. HOX: heinä-elokuussa työskentelevät: verokortti VIIMEISTÄÄN 2.7 mennessä. 

· Jos et toimita verokorttia, palkastasi pidätetään veroa 60%

 Tuntilistan täyttö, palkanmaksupäivät ja sairauspoissaolot:

· Täytä tuntilistaa, jonka saat työsopimuksen teon yhteydessä, päivittäin

· Viimeisenä työpäivänä ota tuntilistaan työpaikan vastuuhenkilön allekirjoitus!

· Ilmoita sairastumisesta heti työpaikalle ja 4H-toimistoon-> poissaolon korvaus tapauskohtaisesti. Ota ensimmäisenä työpäivänä työpaikan vastuuhenkilön puhelinnumero!

 Palkanmaksupäivät: 30.6, 14.7, 31.7, 15.8 ja 31.8 HOX! 17-vuotta täyttäneillä menee palkasta lakisääteisiä maksuja eli tilille tulee vähemmän kuin 375€!

· Tuntilista oltava viimeistään viikkoa ennen palkanmaksupäivää 4H-toimistolla!!, jotta se kerkeää maksuun !! HOX:heinäkuun ja elokuun alun tuntilistat kuvana wa-viestillä tai sähköpostiin.

Lopuksi: muista vaitiolovelvollisuus ja hyvät käytöstavat. Työntekijän eli sinun tulee noudattaa työpaikan omia sääntöjä ja työturvallisuusohjeita! Hox! Oman puhelimen käyttö työpaikalla ko.paikan ohjeiden mukaan!

Työn teetättäjä (= työpaikan vastuuhenkilö) perehdyttää nuoren työhön ja työturvallisuuteen, ja vastaa työn valvonnasta. Työn laadun ja vaativuuden on oltava kohtuullinen työaikaan ja palkkaan nähden.