Kesätyönantajarekisteri

Hakuaika 9.3-13.4.2020

HOX!!: Lue myös: nuorten kesätöiden muistilista

TYÖPAIKKOJEN JAKO ON VIIVÄSTYNYT KORONATILANTEEN VUOKSI. ILMOITAMME KAIKILLE HAKIJOILLE VALINNOISTA HETI, KUN SE ON MAHDOLLISTA.

 

Kesätyöpaikat

Vuonna 2020 kesätöitä voivat hakea vuonna 2002-2005 syntyneet utajärveläiset nuoret. Nuorelle maksetaan korvaus 360 € / 60 h (sisältää lomakorvaukset). HOX: 17-vuotta täyttäneen nuoren palkasta pidätetään lakisääteisiämaksuja, joten tilille tuleva palkka on pienempi kuin 360€!. Jokainen nuori voi työskennellä yhden 60h jakson kesän aikana.

Nuoret voivat etsiä kesätyöpaikan myös itse listan ulkopuolelta yrityksistä, yksityisiltä kotitalouksilta tai kyläyhdistyksiltä  ja ilmoittaa sen työpaikaksi. Jos ajankohta on sovittuna jo valmiiksi, niin ilmoita sekin. Muussa tapauksessa voit jättää kohdan tyhjäksi. Tänä vuonna korostuu nuoren omatoimisuus työpaikan hakemisessa. Monet yritykset palkkaavat mielellään nuoria kesätöihin kunnan myöntämän avustuksen turvin. Muista kuitenkin mainita yritykselle kesätöitä hakiessasi, että työjaksosta laskutetaan yritystä 210 € sis.alv. Palkanmaksun hoitaa 4H-yhdistys. Lisätietoja asiasta saa 4H-yhdistykseltä p. 0400-945 207.

KUNNAN MYÖNTÄMÄ YRITYSTUKI NUORILLE 4H-YRITYKSEN PERUSTAMISEEN: Kesätyön voi VAIHTAA 4H-yrittäjyyteen: yritystukea=starttirahaa voit hakea, kun

  • olet syntynyt 02-05
  • olet 4H-jäsen tai liityt 4H-jäseneksi (huom. maksun voi laittaa yrityksen menoihin)
  • osallistut yrityskurssille, jossa teet liiketoimintasuunnitelman
  • sinulla on oma yritysohjaaja (oma vanhempi, joku muu sukulainen, yrittäjä tai 4H-toiminnanjohtaja)
  • täytät perustamisilmoituksen. TÄMÄN JÄLKEEN SAAT PUOLET YRITYSTUESTA (alkurahoitus)
  • pidät kirjanpitoa tuloista ja menoista, ja mahdollisesti oppimispäiväkirjaa opintopisteitä varten
  • myynti voi olla 50-7000€!
  • kesän jälkeen teet raportin yrityksen toiminnasta ja osallistut 4H-yrityskilpailuun TÄMÄN JÄLKEEN SAAT LOPUT YRITYSTUESTA

Jos tiedossasi on ajanjaksoja, jolloin et voi ottaa kesätöitä vastaan (esim. rippikoulu) , ilmoita se lomakkeella.

Kaikki nuoret eivät voi työllistyä ensisijaisten toiveidensa mukaisesti, jos samaa työpaikkaa hakee kovin moni nuori. Yritämme kuitenkin tehdä valintoja toiveiden mukaisesti niin paljon kuin mahdollista. Haku loppuu 13.04.2020.

Kesätyöt sijoittuvat aikajaksolle: 1.6-7.8.2020. Juhannusaatto korvataan jokaisella työpaikalla sovitulla tavalla. Koulut alkavat 12.8.2020.

Kesätyönantajarekisteri: KORONAN TAKIA OSA ILMOITETUISTA TYÖPAIKOISTA EI OTAKAAN NUORIA TÖIHIN KESÄLLÄ 2020!

Utajärven kunta:

kulttuuripalvelut: EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! 1-13.7, 1 paikka, näyttelyn pystytys Hyvinvointitalon saliin ja näyttelyn purku, esittelyn kirjoitus, näyttelyn valvonta, työaika yhtäjaksoisesti 10pv, max 5h/pv

vanhuspalvelu: EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! Metsola, useita paikkoja (1 nuori kerrallaan) , asiakkaiden virikehetket, ulkoilutus, kodin hoidolliset tehtävät, avustaminen ruokailussa

päiväkodit: EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! useita paikkoja (1 kerrallaan), työaika 6,5h/pv (sis.0,5h ruokatauko)

kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö:  EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! useita paikkoja (1 nuori kerrallaan)

kunnan tekniset palvelut/elinympäristöpalvelut: kiinteistönhuollon aputehtävät ja ympäristötyöt (haravointi, kitkentä, roskienkeräys yms.) 10 paikkaa (2 hlöä kerrallaan)

siivoustyö: useita paikkoja (2 hlöä kerrallaan)

atk- tuki: TÄYNNÄ 2-4 paikkaa

lasten kesäkerhoTÄYNNÄ 1-12.6 nuokkarilla+suunnittelukerta 13.5 klo 17-19, paikkaa

lastenleiriEI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! 6-9.7 Sotkanhelmessä (telttamajoitus)+suunnittelukerta 14.5 klo 17-19, paikkaa

leikkikenttätoiminta: TÄYNNÄ 8.6-17.7, 6 paikkaa (2 nuorta kerrallaan)

Yrityspuisto: 2 nuorta kuvaamaan ja tekemään blogia paikallisista yrityksistä

 

Seurakunta: TÄYNNÄ

1-12.6, 1 paikka, työtehtävät: haravointi, istutustyö ja istutusten hoito, kiinteistöjen hoitotyöt, yli 16-vuotiailla myös ruohonleikkuu ja trimmeröinti yms.

15.-26.6, 1 paikka, työtehtävät: haravointi, istutustyö ja istutusten hoito, kiinteistöjen hoitotyöt, yli 16-vuotiailla myös ruohonleikkuu ja trimmeröinti yms. ( juhannusaatto 19.6. korvataan sovitulla tavalla)

Vastuuhenkilö Eeva-Kaisa Karhu

 

Kyläseurat ja yhdistykset:

Sangin kyläseura, pihatöitä, rakennusten huoltotöitä, useita paikkoja 

Ahmaksen kyläseura ry ottaa perinnekylään 2-3 nuorta yhtäaikaa töihin (ajankohta kesäkuu, juhla 6.7). Työtehtävät ovat rakennusten ja ympäristön siivous sekä pienet maalaustyöt.

Utajärven 4H-yhdistys ry: leiriavustajia (yhteensä 3); Eräleirit Muhoksella 15-16.6 (päiväleirit) ja yönylileiri 17-18.6+suunnittelukerrat, 1 paikka sekä Junnuleiri Sotkan Helmessä, Utajärvi, 30.6-2.7+suunnittelukerrat, 2 paikkaa TÄYNNÄ, majoitus teltassa

Utajärven Urheilijat: yleisurheilutoimintaan ym.liikuntatoimintaan/tapahtumiin, 4 paikkaa.

Järvikylän kyläseura: siivousta, ikkunanpesua, lastenhoitoa, pihatöitä yms., 1-2 paikkaa (yksi kerrallaan, toinen kesäkuun alussa, toinen loppukesästä)

 

Yritykset:

K-market Meirami: TÄYNNÄ 5 paikkaa , yksi kerrallaan

OK Arina Sale: EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! 5 paikkaa, yksi kerrallaan

Utajärven apteekki:  EI TYÖLLISTÄ KESÄLLÄ 2020! teknisiä tehtäviä, mm. tavaranpurku, siivoaminen, asioillakäynti, 15-27.6 ja 29.6-10.7, 2 paikkaa (1 kerrallaan)

K.Kurttila Oy, Rokuanhovi: 2 paikkaa, siivous- ja ulkotyöt, mahdollisesti keittiötyöt, hygieniapassi oltava

Kurttilan maatilaTÄYNNÄpaikka, mökkien kiinteistöhoidolliset työt, siivoustyö

 

Yksityiset kotitaloudet:

Jessica AuranenTÄYNNÄ lapsenhoito (1 vuoden 8kk ikäinen lapsi),  kesäkuussa 5h/pv kolmena päivänä viikossa, esim.klo 9-14 (työajat sovittavissa), 1 paikkaei allergiselle, koska talossa on kissa ja koira, paikka n.2km päässä kylältä

Tuulikki Haataja-Enkenberg: 1 nuori metsänistutukseen (opastus annetaan) ja puutarhatöihin heti kesäkuun alusta

 

TÄYTÄ ALLA OLEVA HAKULOMAKE:

Kesätyöpaikkahakemus

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.